Varnyú Country

Az együttes 1990-ben alakult a Szombathelyi Tanárképzõ Fõiskolán. Azóta a - country muzsika egyedi jellegébõl adódóan - nagyon sokféle rendezvényen szerepelt.
A country - mint mûfaj - rendkívül sokszínû, így lehetõséget ad arra, hogy az adott alkalomhoz illõ mûsort állítsunk össze. A rendkívül népszerû country muzsika szórakoztató program, különösen olyan eseményeken, ahol különbözõ érdeklõdésû, életkorú hallgatóság van jelen. Mûsoraink elsõsorban olyan összeállítások, melyeket szívesen hallgat, vagy akár énekel a közönség. Gyermek programjaink közös énekléssel, játékkal, a gyermekek aktív bevonásával teremtenek maradandó élményt a kisebbek számára. Külön értéket teremt az együttes azzal, hogy a manapság oly divatos és technikailag egyszerû play-back fellépések helyett igazi hangszeres játékkal, többszólamú énekléssel, kizárólag csak élõ koncerteket ad.
Gyakori fellépõi vagyunk a sörfesztiváloknak, szabadtéri rendezvényeknek, de szívesen vállalunk fellépést kisebb helyeken, vagy szûkebb közönség elõtt is.Megalakulásunk óta számtalan rádiómûsor és Tv felvétel közremûködõi voltunk. Kilenc országban koncerteztünk, szinte egész Európát bejárva. A Varnyú Country Együttes jelenleg négy programmal áll megbízói rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works