Megsértődtek az RTL Klubra az X-Faktor győztesei 2016.05.24.

Ahogy azt a Bors megírta, az ősszel induló X-Faktor zsűrijében három megasztáros csücsül majd: Tóth Gabi, Gáspár Laci és Puskás Peti.

A konkurens csatorna is indít egy új tehetségkutatót, Star Academy címmel. Ennek a műsornak a reklámfilmjében teljes joggal feltűnik Tóth Gabi és Gáspár Laci, hiszen a TV2, Megasztár című műsorában fedezték fel őket.
 
A nézők kapkodhatják a fejüket, ide kapcsolok, itt is ők, oda kapcsolok, ott is ők vannak. Ez több mint furcsa, de ha már így esett, kíváncsiak voltunk, mit szól ahhoz a TV2, hogy a konkurens műsorban, az X-Faktorban lesznek a sztárjaik? Mérgesek és kivágják őket a beharangozó kisfilmből?
– Büszkék va­gyunk rá, hogy a TV2 számos tehetséget fedezett fel, akik megkerülhetetlen és népszerű alakjai lettek a hazai könnyűzenei életnek. Tóth Gabi és Gáspár Laci is a Mega­sztárban vált ismertté, itt alapozták meg a karrierjüket, és azóta is sikeresek. Éppen ezért mindkettőjüknek helye van a vadonatúj tehetségkutató mű­so­runk, a Star Academy beharangozó filmjében – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.
A Bors információi szerint azonban nem mindenki ilyen elégedett, az X-Faktor győztesei közül, Vastag Csabának, Kocsis Tibornak, Oláh Gergőnek nem esett jól, hogy nem rájuk gondoltak, amikor új mentorokat válogattak.
Kíváncsiak voltunk, hogy ez csak szóbeszéd, vagy valóban dühösek. Kocsis és Oláh nem reagált megkeresésünkre, Vastag Csaba szűkszavúan, de nyilatkozott:
– Az elmúlt időszakban kicsit lazult a kapcsolatom az RTL-lel, de ez mostanra rendeződött. Azóta beszéltünk új feladatokról is. A műsor szerkesztésébe nincs beleszólásom, nem az én feladatom eldönteni, hogy milyen döntés születik. Azt kívánom, mindenkinek legyen olyan karrierje, amilyen az enyém lett az X-Faktor által.
© Bors
Forrás: Borsonline
 
 
 
 Megsértődtek az RTL Klubra az X-Faktor győztesei

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works