Kasza Tibi elárulta, miért csúszik a lánykérés 2016.05.24.

Nagy a május hatalma, legalábbis a szenvedélyek terén, hiszen ez a szép hónap a szerelemé. Ez a fő témája a Bors Extra e havi számában hét írásunknak is. Kucsera Gábor kajakos olimpikon és legújabban énekes kedvenc vall arról, hogy mennyire érett meg a férj szerepre. Gábor párja, Tápai Szabina több időt szeretne férjével tölteni, de Gábor egyelőre annak is örül, hogy legalább kisfiának nem kell őt hiányolnia: amióta nincs annyit edzőtáborban, többet lehet Benivel.
 
Kucsera Gábor és Tápai Szabina © Cser Dániel
Egy másik sztárpár, Cinthya Dictator és Varga Viktor élete egén viharfelhők gyülekezhetnek – legalábbis, ha hiszünk a sors­elemzőnek. Cinthya mindenesetre meghallgatta, és mint nekünk elárulta, komolyan elgondolkodik azon, hogyan vegye maga a kezébe sorsa alakítását.
A határozott férfiak sorában előkelő helyen áll Kasza Tibi, akinek Darai Andival töltött mindennapjait szinte percről percre követik rajongóik a közösségi oldalakon, de nekünk arról is beszél, miért késik a leánykérés.
S ha ezek után olvasóink nem lennének tökéletesen képben szerelmi téren, elolvashatják az evolúció-biológussal készült interjút a férfiak hűtlenségének okairól. Az ezotéria rovatban pedig jó néhány para-praktikát találnak, hogy megerősítsék vagy éppen létrehozzák azt a kapcsolatot, amire áhítoznak.
Kasza Tibor és Darai Andi
Forrás: Borsonline
 
 
 
 
 
Kasza Tibi elárulta, miért csúszik a lánykérés

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works