Jakupcsek kifakadt: Az ember nem ül bele mások műsorába - videó 2016.05.19.

 Mélyinterjúban elevenítette fel a tévés, miként vált meg tőle az MTVA.
D. Tóth Kriszta Elviszlek Magammal című beszélgetős-autózós műsorának legutóbbi szereplője Jakupcsek Gabriella volt. A tévés nyíltan beszélt kirúgásáról, és nem rejtette véka alá véleményét arról, hogy másnak adták műsorát, a Ridikült.

Nem csak a nézők számára jött villámcsapásként a hír, hogy Jakpucsek Gabriellától megvált az MTVA, a tévés stábját is valósággal sokkolták a történtek: gyertyákkal, tortával, ünnepléssel készültek az ötszázadik adásra... "Ez abszurd történet volt, de mással is történik ilyen" - emlékezett vissza a kirúgásra Jakupcsek, hozzátéve, hogy noha három óra múlva már felhívták azzal, hogy mindez tévedés volt - végül mégsem ült le vele senki, hogy átbeszéljék a történteket. "Hirtelen eltűnt mindenki a láthatárról." Szerinte az egész ügyet nagyon nem kezelték korrekten - és az emberek is azért érdeklődtek ennyire az eset iránt, mert mindenkiben személyes tapasztalatokat, sérelmeket idézett fel az ügy.
Utódját egy cseppet sem kímélte a riportban: noha korábban a Bors is beszámolt róla, hogy sok sikert kívánt a Ridikül új műsorvezetőjének, Dióssy Klárinak, D. Tóth autójában kifakadt Gabriella:
"AZ EMBER NEM ÜL BELE MÁSOK MŰSORÁBA. MONDJUK EZT KI!"
"Vannak műsorfolyamok, ahol lehet váltaniuk egymást az embereknek, de egy olyan műsorba, ahol karizmatikus személyiség kell, oda nem ízléses, nem etikus - az én értékrendemmel nem összeegyeztethető beülni" - magyarázta, hozzátéve, hogy igenis volt, aki visszautasította a felkérést. Persze azt is hozzátette: nem szeretne ítélkezni, hiszen mindez csak az ő személyes véleménye.
Forrás: Borsonline
 
 
Jakupcsek kifakadt: Az ember nem ül bele mások műsorába - videó

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works