Freddie teljesen összetört az Eurovíziós kudarctól 2016.05.17.

Az énekes úgy érzi, a legjobbak között lett volna a helye.
Magába roskadva érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre a 61. Eurovíziós Dalfesztiválról Fehérvári Gábor Alfréd. Freddie a Pioneer című számával mondhatni játszi könnyedséggel jutott túl az elődöntőn, és okkal tartotta mindenki a verseny egyik legnagyobb esélyesének. A hazánkat képviselő énekes a szombat esti döntőben a hu­szonhat résztvevőből ötödikként lépett színpadra csapatával, a Fool Moon acappella-csapatból ismert Mészáros Tamással, Molnár Gáborral és Wodala Barnabással, valamint Baranya Dávid táncművésszel. A sármos énekes ismét nagyszerűen szerepelt a Globe Aréna színpadán, de a várva várt eredmény elmaradt, a 19. helyen zárta a versenyt.
Freddie vasárnap szomorúan érkezett a reptérre © Fejér Bálint
– Nagyon sokan voltak mö­göttünk itthon és odakinn is, ér­tetlenül állok a dolog előtt, hogyan sorolódtunk ennyire hátra. Ez a dal méltatlan helyen zárta a versenyt. Csalódott va­gyok, és nyomaszt, hogy nem sikerült egy nagyon szép helyezést elérni. Remélem, azért az lejött: meghaltunk ezen a színpadon, hogy a lehető legjobban teljesítsünk. Nem tudom, mit kellett volna még tennünk – mondta szomorúan a hazaérkező énekes, akit a Bors munkatársai a reptéren vártak.
Szombaton énekesünk „meghalt” a színpadon © MTI
Szinte kézzelfogható volt a fiatal tehetség bánata, akinek talán segít visszanyerni a jókedvét A Dal egykori zsűritagja, Frenreisz Károly biztatása:
– Üdvözöllek és gratulálok! Ne hagyd, hogy ez az egész dolog a pályádat befolyásolja, mert nagyon jól helytálltál, és csak így tovább! – így a zenész, aki a közvéleményhez hasonlóan úgy véli, a helyezésről sem Freddie, sem a versenydal nem tehet.
– Ő és a dal is nagyon jó volt. Kicsit a politika játszott bele, hogy ezen a helyen végzett. Sokkal jobb helyezést kellett volna elérmie a teljesítménye alapján. Az Eurovíziós Dalfesztiválok szavazásai mindig a politikáról, az érdekelt országok egymásra voksolásáról szólnak, és ránk nem nagyon szavaznak. A magyar dalok és előadók mindig ebbe a „kitaszítottságba” esnek bele – részletezte véleményét a dalversenyről Frenreisz, aki ezzel egyúttal a közvéleményt is megfogalmazta. A döntő előtt és után is nagyon sok olyan komment született, amely szerint a fesztivál végeredményét minden alkalommal erősen befolyásolja a politika.
Frenreisz Károly megvigasztalta az énekest © Fórika Attila
Forrás: Borsonline

 
 
Freddie teljesen összetört az Eurovíziós kudarctól

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works