Ez az ember köpte be Lagzi Lajcsit 2016.05.25.

A szerda reggeli Morning Show-ban beszélt először Galambos Lajos arról, szerinte ki állhat letartóztatása hátterében: azt gyanítja, a Sláger TV román tulajdonosa.
– Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele – kezdett beszámolójába Balázsék szerda reggeli műsorában Lajcsi.
© Bors
Azt mondta: – Radu Morarról beszélünk, aki nem blöffölt, amikor megfenyegetett, hanem tudott valamit. Arra a kérdésre, hogy a román tévétulajdonos csak szólt-e neki, hogy be fogják vinni, vagy ő intézte el, Lajcsi így válaszolt:
"Ő SZÓLT, HOGY BE FOGNAK VINNI, DE A KERESZTAPÁT TÖBBSZÖR MEGNÉZTEM, ÉS TUDJÁTOK, HOGY AZT SZOKTÁK MONDANI, HOGY AKI A HÍRT HOZZA, AZ AZ ÁRULÓ."
Lajcsi szerint egy vermet ástak neki, elérték, hogy titkos nyomozás induljon ellene éa lehallgassák a telefonját. De erről nem beszélhet, mert államtitok. Azt viszont nem tudták bizonyítani – mondta –, hogy lopta volna az áramot és a gázt.
A zenész említette az arab herceget, aki meg akarja venni a boldogasszonypusztai birtokát, és azt: mennyire megijedt, amikor szívproblémával kórházba szállították.
Forrás: Borsonline
 
 
 
 
 
 
Ez az ember köpte be Lagzi Lajcsit

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works