EGY HÉT ALATT HIDEGÜLT EL SZERELMÉTŐL MURI ENIKŐ 2016.04.20.

Lehet, hogy mégsem az ellaposodott hétköznapok miatt vált külön nem sokkal az esküvő előtt Muri Enikő és most már volt párja, Karesz?
Ellustult, ellaposodott a kapcsolatuk – ez volt a hivatalos magyarázat arra, hogy a látszólag legnagyobb boldogság és az esküvőszervezés kellős kö­zepén szakított Muri Enikő és vőlegénye, Karesz. Hogy talán mégsem csak ennyi lehet az ok, arról egy április 4-i tévéfelvétel árulkodik, amelyen Enikő még meghatottságtól könnyes szemmel mesél a lánykérésről és az augusztusra tervezett esküvőről. Tíz nappal később viszont már egy magazin arról számolt be, hogy a fiatalok szakítottak. A lap a megjelenés előtt három-négy nappal korábban már nyomdába kerül, így valójában egy hét telt el a tévéfelvétel és a szakítás híre között. Vajon mi történt ezalatt? Kihűlhet ennyi idő alatt egy kapcsolat?

Enikő a Ridikülben azt mesélte, hogy első évfordulójukon, egy romantikus, dunai hajózással egybekötött vacsora után hazaérve Ka­resz arra kérte, takarja el a szemét.
– Amikor levettem a szemem elől a ke­zem, hetvenegy gyertya égett a nappaliban. Elmondta a következő szöveget: „soha nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire boldog leszek, és hogy azon fogok dolgozni, hogy…” – mondta elcsukló hangon, könnyezve. Azt azért még el tudta rebegni, hogy a férfi térden állva nyújtotta át a gyűrűt.
Az énekesnő elpityeredett a meghatottságtól a Ridikül című műsor felvételén
Enikőék hamarosan elkezdték szervezni az esküvőt, a szakításkor már megvolt az időpont, a helyszín, a százfős vendégsereg névsora, a fotózás részletei, sőt még az is, melyik zenekar húzza a talpalávalót és milyen ételeket szolgálnak fel a pincérek. Az éne­kesnő már útlevelet is csináltatott a nászútra.
Látszólag te­hát az esküvőszervezés édes lázában teltek a mindennapjaik, a pár azonban a valóságban egyre távolabb került egymástól.
Az esküvői előkészületek közben döbbent rá Enikő, hogy boldogtalan
– Próbáltunk változtatni, de nem sikerült. Ellustultunk, elfáradtunk. Ki­csit önzők voltunk mind a ketten, el­mentünk egymás mellett. Már úgy is éltünk, mint a házasok, mindent megosztottunk, kívül-belül is­merjük egymást. Mégis egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, s egyszer csak el kellett mondanom, hogy nem vagyok boldog eb­ben a kapcsolatban. Szörnyű volt a felismerés, mert ko­rábban egy életre terveztem Karesszal – mondta el a hot! magazinnak Enikő, aki meglehetősen ne­hezen dolgozhatja fel a kapcsolat kudarcát, mert a na­pokban egyedül vágott neki a vi­lágnak. Egy időre ki kell vonnia ma­gát a for­galomból – írta rajongóinak.
A Bors kereste az Operettben ügyelőként dolgozó Kareszt is, aki nem akart nyilatkozni a szakítás okairól, Enikővel ugyanis így be­szélték meg.
Forrás: Borsonline
 
 


 
 
EGY HÉT ALATT HIDEGÜLT EL SZERELMÉTŐL MURI ENIKŐ

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works