Chris Scott

Chris Scott / Lexicon Avenue - United Kingdom
 
Hány zenei producert találni manapság, aki amit csinált, azt a legnagyobb tisztelettel, a lehető legjobb minőségben, az elmúlt 15 évben? Kik azok, akiknek a szerzeményei a mai napig folyamatosan naprakészek tudnak lenni?
Ha csinálsz egy ilyen listát, Chris Scottnak ezen ott kell lennie.
1992-ben hat munkás év után, kibocsátotta az első szerzeményét. Onnantól kezdve Chris egyre több szerzeményt írt, és prezentált, megdöbbentő diszkográfiája mutatja a teljesítményét, amit még a legcinikusabbak is elismernek. Deep-től a dark-ig, progressive-től a tribal-ig, és electro stílusban jelent meg legtöbb saját szerzeménye, az alábbi kiadóknál: Virgin, Island, Mute, PWL, Mercury, Deconstruction, Yoshitoshi,Airtight, Hooj Choons, Paper Recordings, Saw Recordings, Stereo, Audio Therapy, Junior Boys Own, NRK, Rennaisance.
Ő a Forensic Records tulajdonosa és most az Octagon Recordings-é, a 10 legnagyobb lemezjátszási listából 4-ben is a TOP 30-ba kerültek albumaiból. Remixelt mindenkinek:
a Depeche Mode-tól Danny Tenaglia-ig. Ha megnézed a mai underground zene nagyjait, meg kell, hogy találd a Lexicon Avenue, az Echomen és a Mooncat nevet, melyek mind Chris nevével fényjelzett produkciók.
Ezek a produkciók Scott Bradford-dal, Mark Armstrong-gal és Anton Fielding-gel való együttműködésnek a gyümölcsei, Chris most ezekre költi a legtöbb időt manapság. Az utolsó hét év folyamán egyénileg Lexicon Avenue-val és Echomennel és saját DJ szettjével
hódítja a föld legizgalmasabb szórakozóhelyeit. New York-tól Szibéria-ig, Buenos Aries-től Tokióba és Moszkvába, Madridba. Valamint otthonában folyamatosan készíti, csiszolgatja újabbnál-újabb műveit, saját építésű stúdiójában.
Az a listás DJ-k bámulatos hatása, mint például a Deep Dish, John Digweed, Sasha, Satoshi Tommiie vagy Danny Howells, akikkel szerepelt már egy buliban, és aki ott volt az sosem feledi… 10 és fél éve mozog a szakmában, hogy halld, hogy mi teszi a house zenét annyira különlegessé.

Ajánlatkérés

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni kérjük töltse ki az itt található űrlapot:

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works