Bárdos András beszólt Freddie-nek, a kommentelők meg Bárdosnak 2016.05.18.

A tévés szakember szerint az énekestől nem elegáns, hogy telenyafogja az újságokat és nem fogadja el, hogy csak a 19. helyre futotta az erejéből.
Van még mit tanulnia a szakmáról – vetette oda Bárdos András az Eurovíziót a hétvégén megjárt Fehérvári Gábor Alfrédnak. Az énekes a szombati döntő óta képtelen megbarátkozni helyezésével és túllépni a dalfesztiválon szerzett rossz élményein. Bárdos András a Facebookon írta le véleményét a fiatal titánról és a hozzáállásáról, nem kímélte Freddiet.

„Idemásolom néhány mondatát, komplett világkép. A lényege, hogy én jó voltam, a többiek nem, hős vagyok, de összeesküdtek ellenem. Mintha az Egri csillagokat olvasnám, Gárdonyitól” - írja a volt híradós, majd ki is emel jó pár Freddie-mondatot, végezetül pedig így zárja mondandóját:
„AKÁR MÉG MEG IS TANULHATNÁ IDŐVEL A SZAKMÁJÁT, HA AKARNÁ. HA NEM ABBÓL INDULNA KI, HOGY MÁR TUDJA.”
Persze a poszt azonnal megkavarta az állóvizet: a kommentelők egy része egyetértett, míg mások Bárdos Andrást kezdte támadni kemény szavai miatt: „Szerintem nem olyan nagy gond, ha valaki 26 évesen még nem tanulta ki a szakmáját. Erre a posztra órákig tudnék reagálni, de annyit nem ér. Ebből süt a negativitás, más lehúzása” - írja az egyik hozzászóló. „Freddie jobb helyezést érdemelt volna. Ezt nem csak én gondolom így meg a szomszéd Mari néni, hanem a fél ország. (...) Nem tudom, h Ön megnézte-e az egész döntöt... ” - így egy másik.
Bárdos András posztja Freddie szerepléséről nem aratott osztatlan sikert. Sőt... © Bors
„Kedves Bárdos András! Nagyot csalódtam Önben most. (...) Az Ön szakmaiságát nem kérdőjelezem meg. DE!!!! Ezzel a cikkel az ellenkezőjét érte el. Nagyon rosszindulatúra sikeredett a véleménye, annak ellenére, hogy ritmusérzéke nincs, mint kiderült a 2014-es Szombat Esti Láz c. műsorban” - teszi hozzá egy újabb kommentelő.
Azaz a hozzászólások többsége szerint túl durvára sikeredett a tévés véleménykinyilvánítása.
„EZ INKÁBB NEM KELLETT VOLNA, KEDVES BÁRDOS ANDRÁS”
Forrás: Borsonline
 

 
 
Bárdos András beszólt Freddie-nek, a kommentelők meg Bárdosnak

Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt médiatámogatók

Copyright 2016 sztarparty.hu Minden jog fenntartva!

webáruház készítés: 24works